Kovesi, favorită la funcția de procuror-șef european

Kovesi, favorită la funcția de procuror-șef european

cotidianul.ro
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Coordonatoarea Grupului Partidului Popular European (PPE) din Comisia pentru libertăți civile (LIBE) a Parlamentului European, Roberta Metsola, a declarat, miercuri, 13 februarie 2019, la Strasbourg, că Laura Codruța Kovesi este favorită la funcția de procuror-șef al Parchetului European. Surse europene consultate de HotNews.ro au declarat că Laura Codruța Kovesi și ceilalți doi candidați la funcția de procuror-șef european vor fi audiați în comisia LIBE pe 26 februarie, la Bruxelles.

"Într-o notă personală, trebuie să recunosc că CV-ul și determinarea Laurei-Codruța Kovesi o fac favorită pentru acest post. De fapt, ea s-a plasat deja pe primul loc după selecția făcută de un panel special", a declarat Metsola, citată de Hotnews.

Citit 845 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Februarie 2019 17:35

1 comentariu

  • postat de MIHAIL Miercuri, 13 Februarie 2019 18:36 79.116.109.*** Link la comentariu
    2
    2

    BINE SPUNE POPORUL,SA MOARA CAPRA VECINULUI;MESCHINARIA POLITICA SI PROSTIA SE INFRATESC ADORMIND RATIUNEA,SI,DUPA CUM SPUN INTELEPTII ...,,SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRI,,!!!IN LOC SA NE BUCURE ACEASTA ONOARE ,CA UN REPREZENTANT AL ROMANIEI SA FIE IN ASA FUNCTIE ,UNII CAUTA SA PUNA BETE IN ROATE ,DACA ERAM EVREI SAU NEMTI IN NICIUN CAZ NU SE INTAMPLA ASA CEVA!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!SUCCES LAURA,MERITI ,SI,SA INCHEI TOT CU O ZICALA AUTOHTONA,NU MOR CAII CAND VOR CAINII.DOMNILOR PSD-ISTI!!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.