S-au găsit noi fragmente de oase de natură umană în casa lui Dincă

S-au găsit noi fragmente de oase de natură umană în casa lui Dincă

capital.ro
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

 

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, susţine că noi fragmente de oase, aproape sigur de natură umană, s-au găsit şi miercuri, "în interior, dar la suprafaţă". "Se punea problema dacă se sapă, nu se sapă. Trebuie să înţelegeţi că înainte de a putea să sape sau să spargă betoane sau să intre în acele buncăre şi ce mai avea Dincă pe acolo trebuie să perie toată zona la suprafaţă. Dacă toată zona nu ar fi periată şi nu s-ar aduna toate probele de la suprafaţă şi ar intra cu excavatoare, s-ar distruge probele de la suprafaţă. Vă pot spune că s-au mai găsit fragmente de oase, unele aproape sigur de natură umană, în interior, dar la suprafaţă. Şi astăzi s-au găsit fragmente osoase", a declarat avocatul.

În altă ordine de idei, întrebat dacă Dincă are acces la televizor, avocatul a răspuns: "Din punctul meu de vedere, are acces la informaţii, inclusiv prin avocaţii pe care îi are, chiar din oficiu. Întreabă şi aceştia îi spun "s-a găsit un telefon al tău, s-a aflat nu ştiu ce". Cum îl văd, după strategia pe care o adoptă, este la curent cu tot şi este sfătuit, în funcţie de ce se întâmplă, cum să reacţioneze, ce să facă şi ce să nu facă".

Miercuri, 7 august 2019, a fost cea de-a şasea zi în care anchetatorii au făcut verificări la locuinţa lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere.

(7 august 2019)

Citit 539 ori Ultima modificare Duminică, 18 August 2019 13:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro