Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
1 comentariu

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că nu se teme să candideze la prezidențiale, fiind mai puternică decât contracandidații „barbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine”. Liderul PSD și-a exprimat speranța că va ajunge primul președinte femeie al României.

„Sunt singurul candidat care își asumă guvernarea țării, care are curajul și voința de a mișca lucrurile printre români. Sunt mai puternică decât toți acești bărbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine. Eu nu fug și nu mă tem. O să continui să lupt în fiecare zi pentru ca fiecărui român să îi fie mai bine aici, în țara lui. Istoria continuă să se scrie acum sub ochii noștri. Vă chem să strângem lucrurile și să luptăm cu toată puterea. Suntem mulți și suntem puternici. Suntem o foră, vom câștiga aceste alegeri pentru mai bine, pentru România de mâine, pentru fiecare român. Am clădit împeună o temelie solidă pentru această țară. Alții au venit și au dărâmat. România nu mai are timp de experiențe, România trebuie să construiască în continuare. România are nevoie de solidaritate, prosoeritate, respect în plan intern și extern. Știu că pot s fac acest lucru și stiu că alături de voi o să fiu primul președinte al României”, a susținut Viorica Dăncilă, la Congresul PSD de sâmbătă.

Ea a afirmat că va lupta pentru combaterea sărăciei și respectul în UE.

„Vreau ca niciun român să nu mai fie lăsat în rumă. Luptăm pentru combaterea sărăciei. Creșterea economică nu are sens dacă ea nu aduce bunpstare pentru toți. Avem nevoie de mai multe locuri de muncă și de o strategie de incluziune socială. Guvernul pe care îl conduc a creat sute de mii de noi locuri de muncă, a cerscut constant pensiile și continuă să cerască, a crescut salariul minim, indemnizațiile pentru mame și copii și pentru persoanele cu dizabilități. Am majorat subvențiile pentru reintegrarea pe piața muncii a șomerilor, iar șomajul este acum la un minim istoric. Am crescut salariile. Am susținut anteprenoriatul și turismul. Am fpcut mai bine pentru toate categoriile. Am convingerea că am făcut bine oamenilor. Trebuie să luptăm pentru o Românie în care nimeni nu este lăsat în ruma. Vreau o Românie respectată în UE și în lume. România și românii merită să țină sus capul în țara lor”, a adăugat Dăncilă.

PSD a validat-o, sâmbătă, în Congres, pe Viorica Dăncilă drept candidatul partidului la prezidențiale.

Sursa: mediafax.ro

Citit 2142 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 August 2019 14:26

1 comentariu

  • postat de Marina Luni, 26 August 2019 07:07 188.24.246.*** Link la comentariu
    0
    4

    JALNIC -in fruntea PSD Veorica si se vrea si fruntea tarii. Macar vechii PSD-isti aveau prestanta, inspirau altceva decat mila si certitudinea ca ai in fata o persoana extrem de limitata.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.