Dosar penal pe numele lui Viorel Cataramă
Foto: mediafax.ro

Dosar penal pe numele lui Viorel Cataramă
Dosar penal deschis pe numele lui Viorel Cataramă pentru zădărnicirea combaterii bolilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni i-au deschis dosar penal lui Viorel Cataramă, după ce acesta a fost într-o localitate din Ialomiţa, unde sunt 70 de cazuri de COVID-19, pentru a se infecta voluntar cu noul coronavirus. Procurorii îl acuză pe Cataramă de infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 din Codul penal. Procurorii susţin că Viorel Cataramă a mers pe 7 mai în comuna Bărbuleşti, din judeţul Ialomiţa, unde s-a îmbrăţişat cu un bărbat bolnav cu COVID-19.

Viorel Cataramă spune că nu există motiv pentru deschiderea unui dosar penal pe numele său şi consideră că nu a încălcat legea când a mers la Bărbuleşti. "Nu este niciun motiv pentru dosar penal. Nu am încălcat nicio lege. Am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorităţi sunt incorecte. (...) Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-şi dea viaţa pentru ţara lui", a spus Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală.

Viorel Cataramă nu are în acest moment niciun simptom specific coronavirusului.

Citit 1393 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 17:14

2 comentarii

 • postat de CATARAMA-singurul liberal ne-feminin
  Vineri, 08 Mai 2020 19:03
  77.111.245.***
  Probabil ca mintea lui i-a permis sa inteleaga mai mult din ceea ce a auzit si a vazut la televizor si pe internet decat gloatele care casca ochii aiurea la televizor toata ziua, fara sa inteleaga nimic si a priceput ca toata povestea asta cu virusu' e cea mai mare mascarada din istoria omenirii de la aparitia profetilor incoace...asa dupa cum se va dovedi in perioada imediat urmatoare.
  2
  10
  Raportează
 • postat de Galatean
  Vineri, 08 Mai 2020 17:46
  78.96.81.***
  Subscriu la gestul domnului Catarama, fara sa fiu acuzat de nimic;

  Este dreptul fiecarui om de a nu da crezare, sau de a adeveri ca anumite verdicte sunt reale, indiferent de unde emana!

  Dreptul rebelului, este dreptul consfintit in libertatea omului!
  1
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.