Redeschiderea restaurantelor se va decide săptămâna asta

Redeschiderea restaurantelor se va decide săptămâna asta
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ludovic Orban a anunţat că a solicitat o evaluare a specialiştilor din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor. Premierul a adăugat că va avea în această săptămână o întâlnire cu reprezentanţii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, iar în cursul acestei săptămâni va trebui luată o decizie.

"Am solicitat grupului tehnic să evalueze redeschiderea activităţii în spaţii închise. În cursul acestei săptămâni, voi avea o întâlnire cu cei din industria HoReCa", a afirmat Ludovic Orban.

El a mai spus că aşteaptă "un punct de vedere din partea specialiştilor şi în funcţie de asta va fi stabilit un calendar pentru redeschiderea restaurantelor". "Aştept punctul de vedere al specialiştilor. Da, în cursul acestei săptămâni va trebuie să luăm o decizie. Oricum va trebui să luăm o decizie, pentru că se va termina sezonul estival, perioada în care oamenii pot să stea pe terase. Odată cu scăderea temperaturii, de exemplu la munte sunt hoteluri unde e foarte greu să serveşti micul dejun în aer liber, e temperatură scăzută, vor trebui luate măsuri pentru a permite, uşor, uşor, funcţionarea în condiţii de siguranţă, cu asigurarea măsurilor de protecţie sanitară", a conchis Orban.

Citit 1651 ori Ultima modificare Luni, 24 August 2020 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.