Premierul Cîțu a fost condamnat la închisoare și a executat o pedeapsă cu privare de libertate

Premierul Cîțu a fost condamnat la închisoare și a executat o pedeapsă cu privare de libertate
Sursa foto, mediafax.ro
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Premierul Florin Cîțu a fost condamnat la închisoare, pe vremea când era student în Statele Unite, în cadrul Iowa State University.

Conform site-ului Flux 24, premierul Florin Cîțu ar fi fost arestat și ar fi petrecut 48 de ore într-o închisoare din Statele Unite, în anul 2000. Motivul, potrivit unui document citat de sursa amintită, este că Florin Cîțu, la vremea respectivă student, ar fi fost surprins băut la volan, de polițiștii americani. Pe lângă cele două zile de închisoare, Florin Cîțu ar mai fi primit și o amendă de 1.000 de dolari, după ce și-a recunoscut fapta în fața unui judecător.

Premierul a confirmat informația și a pus aducerea ei în spaţiul public pe seama alegerilor interne din PNL.

Citit 3602 ori Ultima modificare Miercuri, 11 August 2021 18:10

3 comentarii

 • postat de florin
  Joi, 12 August 2021 09:34
  86.124.204.***
  Nivelul de pregatire profesionala,academica,morala este foarte scazut la politicianul roman!Cind te gindesti ca noi am putut vota un presedinte care a lovit un copil,care s-a urcat baut la volan,care isi baga fata la inaintare pentru a-si acoperi el furturile,care are 6 case din meditatii,care are 6 case din falsuri,care a condus o organizatie pe care a improprietarito cu o avere tot prin falsuri etc,etc etc !!!!!Acesta este nivelul nostru ca si popor!Deci faptul ca avem un premier cu o gramada de scheleti in dulap nu ma mira!Este un om care isi ascunde fisa matricola,care si-a improprietarit familia cu 10 h de padure cu falsuri si care se judeca cu statul romin pentru aceasta padure din functia de prim ministru,este un om care a fost dat afara de o banca ,un om cu conturi in off shore etc,etc!Concluzia????Acesta este politicianul roman perfect care sa ne conduca!Asta vrem!Asta dorim!Asta ne place!
  3
  6
  Raportează
 • postat de Sandu
  Joi, 12 August 2021 08:41
  89.39.71.***
  Fara penali in functii publice ... Dumnezeu nu bate cu bata.
  2
  4
  Raportează
 • postat de Fost votant
  Miercuri, 11 August 2021 21:09
  5.13.238.***
  Ohohoooo...!!!
  2
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.