Incendiu cu degajări mari de fum, la un centru comercial din București (VIDEO)

Incendiu cu degajări mari de fum, la un centru comercial din București (VIDEO)
Foto: Mediafax
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marți după-amiaza la acoperișul unui magazin de pe Calea 13 Septembrie din Capitală. Potrivit ISU București, incendiul a izbucnit la acoperișul magazinului Prosper.

Intervin 8 autospeciale de stingere și două autoscări. Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum, pe aproximativ 800 mp. Nu sunt raportate victime, oamenii din magazin fiind evacuați.

„Sunt degajări mari de fum influențate de vânt, motiv pentru care solicităm închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă”, transmite ISU București.

ISU București-Ilfov anunță că s-a transmis mesaj de avertizare RO-Alert în cazul incendiului.

„Incendiu major produs pe Calea 13 Septembrie la Complexul Prosper. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, se arată în mesaj.

„Sunt degajări mari de fum influențate de vânt, motiv pentru care solicităm închiderea ferestrelor pentru toate locuințele din zonă”, a transmis ISU București.

Media

Sursa video, Mediafax
Citit 2437 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Martie 2022 20:05

1 comentariu

 • postat de Tudor
  Marți, 22 Martie 2022 20:56
  95.77.107.***
  Eram in taxi (luat de la Mall Galati) si la auzul stirii, soferul a comentat - "probabil era falimentar, nu acceptau comerciantii chiriile mari si s-a incendiat singur, sau cu ajutorul unor angajati rude"...
  Din spusele soferului a fost angajat la politie (iesind comisar la pensie speciala de 3.800 ron) si acum lucra pentru a plati medicamentele parintilor, ale familiei, necesarul de hrana si combustibilul necesar deplasarilor zilnice la 15 km de Galati.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.