Polițist din Cluj, prins din nou la furat într-un magazin de bricolaj

Polițist din Cluj, prins din nou la furat într-un magazin de bricolaj
Foto: Pro TV
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliția Județeană Cluj a anunțat că, pe 5 aprilie 2022, în jurul orei 11,00, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unui magazin de bricolaj că un bărbat care purta uniforma de poliţie ar fi furat două produse. Mai mult, el ar fi ascuns unul dintre obiecte - un minicompresor - chiar sub cascheta de polițist.

În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre un polițist în vârstă de 47 de ani, care a fost reținut. A fost întocmit dosar penal pentru furt, prejudiciul fiind recuperat. Mai grav, nu este la prima faptă de acest fel. În 2020, bărbatul ar fi fost prins la furat tot într-un magazin de bricolaj, în două zile diferite.

”În contextul în care instituţia nu tolerează astfel de fapte care contravin eticii şi valorilor morale ale profesiei, în baza probatoriului administrat de către poliţiştii Biroului Control Intern a fost dispusă reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

Concomitent, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a dispus demararea cercetării disciplinare faţă de acesta. Menţionăm, de asemenea, faptul că în luna martie a anului 2020, la nivelul inspectoratului, prin intermediul Biroului Control Intern a fost demarată o cercetare disciplinară faţă de poliţistul în cauză, suspendată, conform prevederilor, pe perioada efectuării cercetărilor penale”, a mai transmis Poliția Cluj.

Citit 1413 ori Ultima modificare Joi, 07 Aprilie 2022 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.