Concertul lui Toto Cutugno de la Sala Palatului a fost anulat

Concertul lui Toto Cutugno de la Sala Palatului a fost anulat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Concertul lui Toto Cutugno, programat duminică la Sala Palatului din Bucureşti, a fost anulat din cauza problemelor de sănătate ale artistului.

"Suntem nevoiţi să anunţăm cu regret anularea concertului susţinut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forţează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să-şi anuleze toate concertele pe care urma să le susţină în 2022", au informat organizatorii, pe Facebook.

Sănătatea artistului italian s-a degradat în ultima perioadă, din cauza afecţiunilor cronice pe care le-a avut, el fiind diagnosticat în trecut cu cancer metastatic la prostată. În aprilie 2022, Toto Cutugno a fost internat de urgenţă, în stare critică, într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor, starea lui este stabilă, însă i s-a interzis orice formă de efort. În prezent, artistul se află sub strictă supraveghere medicală.

Contravaloarea biletelor la concertul de la Sala Palatului va fi rambursată de către organizatori în maximum 30 de zile de la solicitare.

Citit 796 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2022 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.