O femeie din Timişoara a sărit de pe bloc, cu doi copii mici în braţe

O femeie din Timişoara a sărit de pe bloc, cu doi copii mici în braţe
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O femeie de 33 de ani s-a aruncat, marți dimineață, dintr-un bloc de zece etaje din Timișoara, cu cei doi copii ai săi în brațe. Atât femeia, cât și copiii - un băiețel de 3 ani și o fetiță de 6 ani - au murit, a anunţat Opinia Timișoarei, preluată de hotnews.ro.

Fetița prezenta semne vitale la sosirea echipajelor de salvare, dar ulterior a fost declarată decedată. "În urma apelului primit prin 112 din data de 3 mai 2022, ora 9:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la trei victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu patru echipaje SMURD. La sosirea echipajelor, au fost găsite trei victime, căzute de la înălțime (bloc de 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), un adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și un copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și un copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale", au transmis în primă fază reprezentantii ISU Timiș.

​Conform news.ro, femeia care s-a aruncat de pe bloc urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, de care divorţase în urmă cu mai multă vreme. Tatăl celor doi copii se află în Austria, unde plecase la muncă. Actele de (re)căsătorie au fost depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei. Femeia nu locuieşte în blocul de pe terasa căruia s-a aruncat alături de copii, ci s-a deplasat la adresa respectivă cu o maşină.

Citit 1269 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2022 00:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.