Drulă candidează la președinția USR: „Livrez rezultate concrete, nu bla-bla”

Drulă candidează la președinția USR: „Livrez rezultate concrete, nu bla-bla”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Cătălin Drulă a anunțat că sâmbătă și-a lansat oficial candidatura pentru președinția USR. „Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril”, a declarat Drulă. Președintele interimar al USR susține că este omul potrivit pentru a ocupa această funcție.

„Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des și laud la fel. Și mereu o fac sincer și fără ocolișuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta”, a spus Cătălin Drulă.

Potrivit lui Drulă, USR este cel mai mare partid de opoziție care trebuie să se lupte cu colosul PSD-PNL. El i-a anunțat pe membrii USR în ce mod va conduce partidul.

„În acești ani am învățat că politica este un joc de echipă. Vedetismul și politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democrația nu poate funcționa fără încredere, respect și delegare. Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de fi liderul acestei construcții frumoase, ce poartă numele USR. Și vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ți pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine și cu cei care ți-au dat încrederea. Să nu te ferești de responsabilitate și să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el și să-ți pese de pasageri”, a precizat Cătălin Drulă.

Citit 683 ori Ultima modificare Duminică, 22 Mai 2022 01:02

2 comentarii

 • postat de florin
  Duminică, 22 Mai 2022 15:35
  86.124.202.***
  Cel mai rau lucru care s-a facut pentru Romania este neacceptarea de catre populatie a punctului 8 de la Timisoara IN 1990!Daca romanii acceptau Drula nu era politician acum!Din pacate d-ul Tudor Gheorghe are dreptate cind spune:Au facut copiii nostri dinti!
  Musca din bunici si din parinti
  Musca din vazduh si din pamant
  Musca si din mortii din mormanti!!!!!!
  Acesta este USR-ul !Si nu numai el!Dar ei USERISTII sunt LUPII TINERI flaminzi si educati de LUPII BATRINI sa MUSTE!!!!!!!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Competentul Capabil
  Sâmbătă, 21 Mai 2022 20:31
  89.137.30.***
  A vorbit vorbe cu gura ca o sa fie frumos ca sa fie bine pentru ca #sepoate. Vai cum o sa ramana o gramada de oameni frumosi flamanzi dupa viitoarele alegeri.
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.