Două persoane au murit după ce au consumat droguri la festivalul SAGA din București. ANCHETĂ

Două persoane au murit după ce au consumat droguri la festivalul SAGA din București. ANCHETĂ
Sursa foto, kanald.ro
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE. Nu mai puțin de 52 de dosare penale au fost deschise după cele două zile de Saga Festival, în care 2 tineri au murit și mai mulți au ajuns la spital din cauza consumului de droguri. Festivalul, care se desfășoară pe National Arena, se încheie astăzi.


Două persoane ar fi murit în urma unei supradoze după ce mai mulți tineri care participau la Festivalul SAGA din București au fost aduși vineri seara în stare foarte gravă la mai multe spitale din Capitală.

Un tânăr din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă. Tânărul a ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon în șoc cardio-respirator și a fost declarat decedat în ambulanță.

Alți trei tineri au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca și Sfântul Pantelimon, tot în șoc cardio-respirator, după ce au consumat substanțe ilegale.

Un al doilea tânăr, care era la Terapie Intensivă, la secția de toxicologie a Spitalului Pantelimon, ar fi decedat sâmbătă.

În total, șapte tineri ar fi ajuns vineri seara la spital, dintre care trei în stare gravă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, de la Arena Națională, unde au loc concertele, au fost ridicate circa 30 persoane care aveau asupra lor substanțe interzise, mai scrie Gândul.ro.

La rândul său, Agenția Națională Antidrog a postat sâmbătă seara pe contul de Facebook un mesaj de avertizare, însoțit de imagini de la Festivalul SAGA de pe Arena Națională: „Nu amesteca energizantele cu ecstasy” - este sfatul specialiștilor antidrog.

În cea de-a doua zi de SAGA Festival, 5 persoane au fost transportate la spital în urma consumului de droguri.

Surse: Gândul, Digi24, G4Media, B1Tv

Citit 1754 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iunie 2022 23:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.