Lucian Bode nu demisionează, după decizia de plagiat a tezei sale de doctorat

Lucian Bode nu demisionează, după decizia de plagiat a tezei sale de doctorat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a reacționat pe Facebook după ce Comisia de etică a Universității "Babeș-Bolyai" a analizat teza sa de doctorat și a ajuns la concluzia că "suspiciunile de plagiat se confirmă în marea lor majoritate". El susține că demersul UBB este "un precedent extrem de periculos nu doar pentru lumea academică, dar și pentru principiile care guvernează statul de drept", că teza sa de doctorat "a parcurs absolut toate etapele de analiză și a trecut cu succes prin toate filtrele de verificare" și acuză că universitatea din Cluj a dat curs unor presiuni.

El susține că Universitatea "Babeș-Bolyai" "s-a grăbit să dea curs acestor presiuni, fără a aștepta soluția instanței de judecată" și că se va adresa instanței "pentru că este singura cale corectă și legitimă pentru a tranșa acest caz care a depășit nu doar limitele legii, dar și ale rațiunii".

Foto: Inquam Photos / George Călin

Citit 604 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 13:44

2 comentarii

  • postat de ICTosca
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 15:57
    5.13.199.***
    ..." Fiinţele de afară priviră de la porc la om şi de la om la porc şi din nou de la porc la om: deja era imposibil să mai spui care era care" ( George Orwell - Ferma animalelor )
    0
    0
  • postat de Tirpitz
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 14:11
    82.76.159.***
    Voia sa para un intelectual tupeistul asta si ce sa vezi, e doar un politician ingamfat, limitat si obedient. Poate ca a sperat sa faca parte din mediul academic daca prin copy paste a scris o lucrare de doctorat. Incredibil cum acesti parveniti doar datorita carnetului de partid, se cred intelectu
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.