ANCHETĂ. Copiii unui șef de Poliție din Brăila, la joacă printre documente de serviciu și încărcătoare de armă

ANCHETĂ. Copiii unui șef de Poliție din Brăila, la joacă printre documente de serviciu și încărcătoare de armă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Inspectoratului Poliției Județene Brăila a solicitat să se facă o anchetă internă după ce copiii unui șef de serviciu ar fi fost duși la locul de muncă al tatălui lor și ar fi fost lăsați să se joace și să-și facă temele prin birourile în care erau documente și încărcătoare de armă, relatează Mediafax.

Incidentul a fost anunțat pe Facebook de reprezentanții Sindicatul Polițiștilor din România „Diamantul” Oficial. Aceștia susțin că este vorba despre copiii șefului Serviciului de Acțiuni Speciale din Brăila.

„Așa că bravul nostru șef de SAS caută să-și dezobișnuiască plozii, încă din fragedă vârstă cu parcurile și locurile de joacă, schimbându-le direct cu “formarea la locul de muncă”… al tatălui. Aici își petrec toată ziulica, preiau din energiile conducătorului “iubit”, au chiar permisiunea să dea toate hârtiile la o parte că să-și facă temele, probabil au acces și la biblioteca poliției… Și atunci când se plictisesc de mor, odraslele șefului învață conducerea preventivă, deocamdată prin birou și cu tricicletele, dar așa cum am zis, totul are un început! Atunci când te plictisești de tricicletă, e bun și un încărcător, ori chiar o pușcă adevărată cum colegii lor nici că visează!”, scrie pe pagina de FB a Sindicatului Polițiștilor din România Diamantul.

Incidentul va fi anchetat de polițiștii.

„Având în vedere aspectele menționate în articol, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern”, a anunțat IPJ Brăila.

Citit 536 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Februarie 2023 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.