Diana Șoșoacă bate câmpii în Parlamentul României

Diana Șoșoacă bate câmpii în Parlamentul României
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Plenul comun al celor două Camere a adoptat, marţi, Declaraţia Parlamentului României la împlinirea, pe 24 februarie 2023, a unui an de la declanșarea războiului de agresiune al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, cu 285 de voturi pentru, 5 contra şi 2 abţineri. Dezbaterile din plen s-au transformat în scandal, după declaraţiile senatorului independent Diana Şoşoacă, transmite news.ro.

”Tot ceea ce ne informează domnul preşedintele lor, pentru că pe mine nu mă reprezintă, un preşedinte cu cetăţenie germană care face interesele Austriei şi Germaniei, care vinde ţara pentru un post la NATO pe care nu îl mai apucă, este inacceptabil ca în acest moment să fim informaţi că pe teritoriul naţional s-a dislocat forţa de răspuns a NATO cu capacitate de reacţie foarte ridicată”, a spus Diana Şoşoacă, de la tribună, după care i-a fost oprit microfonul, în timpul intervenţiei.

Ulterior, a intervenit liberalul Pavel Popescu. Acesta a afirmat că ”este de datoria noastră minimă, morală, ca de fiecare dată când auzim astfel de cuvinte, ca cele care au fost rostite public, să ieşim public şi să fim de partea bună a istoriei, de partea adevărului”.

Citit 716 ori Ultima modificare Marți, 07 Martie 2023 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.