Trei tineri din Alba, uciși de un șofer începător beat

Trei tineri din Alba, uciși de un șofer începător beat
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trei tineri au murit, iar alţi trei au fost răniţi, după ce au fost loviţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN1, în judeţul Alba, de un autoturism condus de un şofer de 19 ani, aflat sub influenţa alcoolului, informează news.ro. Potrivit poliției, acesta avea o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, având permis de conducere de nici nouă luni.

Tânărul de 19 ani care conducea băut a lovit în plin un grup de şase persoane care mergeau pe marginea DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, duminică dimineață, în jurul orei 3.30. Trei dintre persoane au murit, iar celelalte trei au fost rănite.

Publicația locală Alba24.ro relatează că cei șase tineri se întorceau spre casă sâmbătă noapte, după ce au ieșit dintr-un club din Alba Iulia. La un moment dat au vrut să meargă la o benzinărie pentru a mai lua câteva lucruri. Dar au fost loviți în plin, iar trupurile lor au fost aruncate la zeci de metri de locul impactului, pe drum și câmp.

Cei trei tineri decedați au vârstele de 17, 18 și 25 de ani. Șoferul care a provocat accidentul mortal din Sântimbru este Palco Eduard Norbert, de 19 ani, care era începător - avea carnet de conducere din luna decembrie a anului 2022. El a fost reţinut pentru ucidere din culpă, urmând că luni să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Citit 604 ori Ultima modificare Duminică, 27 August 2023 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.