Legea creșterii taxelor, "un atac direct asupra economiei"

Legea creșterii taxelor, "un atac direct asupra economiei"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Legea creșterii taxelor a lui Marcel Ciolacu și a PNL-ului este un atac direct asupra economiei românești, a spus, marți, președintele USR, Cătălin Drulă, citat de Mediafax.

"PSD și PNL cresc taxele românilor, ale micilor afacerilor, ale antreprenorilor, ale tuturor categoriilor pe care au putut să le taxeze, pentru a băga bani în buzunarul clientelei de partid. Dacă de la PSD, de la Marcel Ciolacu ne-am fi așteptat la un asemenea comportament în care bagă mâna în buzunarul românilor pentru a hrăni clientela de partid, acest lucru nu ar fi fost posibil fără complicitatea PNL, fără complicitatea ministrului de Finanțe, care este din partea PNL, domnul Boloș, un partid care a uitat să fie liberal, care nu este de dreapta. Evident ne vom opune cu toate forțele acestui act profund nedrept care lovește în economia românească, lovește în antreprenori, în profesiile liberale, în oricine poate în mintea lor să contribuie cu bani la succesul clientelei politice PSD și PNL, la plata pensiilor speciale, la plata sinecurilor, la finanțarea clientelei de partid. Asta înseamnă și moțiune de cenzură, pentru care discutăm cu toate forțele democratice din Parlament", a spus Cătălin Drulă.

Acesta a declarat că a înțeles din declarațiile lui Kelemen Hunor că UDMR ar susține moțiunea de cenzură.

Președintele USR a mai afirmat că "antreprenorii vor fi loviți de creșteri de taxe, iar oamenii vor fi loviți de creșteri de prețuri într-o perioadă în care inflația este deja mare". Potrivit formațiunii, "măsurile de «reducere» sunt doar o diversiune, nu fac nicio economie substanțială". "Trebuie tăiate pensiile speciale, sinecurile, trebuie oprită finanțarea clientelei toxice și hapsâne a PSD și PNL", a subliniat Cătălin Drulă.

Citit 408 ori Ultima modificare Marți, 19 Septembrie 2023 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.