Vagoane cu motorină, răsturnate la Arad

Vagoane cu motorină, răsturnate la Arad
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Traficul feroviar a fost restricționat marți, începând cu ora 13.00 pe relația Aradu Nou - Arad, din cauza unui incident feroviar, în care a fost implicat un tren privat de marfă, care transporta combustibil, informează CFR SA. La ieșire din stația Aradu Nou, două vagoane au deraiat, iar alte două s-au răsturnat. Garnitura privată avea în compunere 26 de vagoane încărcate cu combustibil și circula în relația Drobeta Turnu Severin - Arad.

CFR SA a informat ulterior că se asigură transbordare cu mijloace auto pe relația Șag - Arad pentru călătorii din toate cele 25 de trenuri de călători care erau programate să tranziteze traseul CF Aradu Nou - Arad. Măsura respectivă a fost stabilită de comun acord cu operatorii de transport feroviar de călători - CFR Călători, Regio Călători, Astra Trans Carpatic și InterRegional Călatori.

"În acest context, mijloacele auto vor asigura transbordarea pasagerilor din cele 25 de trenuri de călători care tranzitau stația CF Aradu Nou, în cursul zilei de marți, pe relația Șag - Arad", conform comunicatului remis de CFR SA.

Citit 575 ori Ultima modificare Marți, 14 Noiembrie 2023 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.