Porcul nu dispare, porcul se transformă

Porcul nu dispare, porcul se transformă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Porcul nu trebuie interzis şi nu se va interzice niciodată în România, iar ideea acordării de tichete pentru achiziţia de carne e o mare prostie, pentru că încurajează consumul de carne de porc din străinătate, a declarat, sâmbătă, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, la un târg de produse tradiţionale organizat în Capitală.

"Porcul nu trebuie să fie interzis, este o tradiţie. Şi eu voi merge de sărbători la părinţi şi tatăl meu care, chiar dacă este cadru didactic ieşit la pensie, ne creşte trei porci - unul pentru mine, unul pentru fratele meu şi unul pentru ei. Deci, lucrul acesta nu se va interzice niciodată în România, iar dacă vom da tichete ar fi o mare prostie. Prin acele tichete, încurajăm consumul de carne de porc din străinătate", a spus Barbu.

În ceea ce priveşte plafonarea preţurilor la o serie de alimente de bază, ministrul Agriculturii a susţinut că efectele aplicării Ordonanţei specifice s-au văzut şi au venit în sprijinul familiilor cu venituri mici şi medii din România.

Citit 565 ori Ultima modificare Duminică, 03 Decembrie 2023 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.