Legea pentru majorarea salariilor din casele de sănătate, promulgată

Legea pentru majorarea salariilor din casele de sănătate, promulgată
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Blocul Național Sindical (BNS) informează că, joi, 7 decembrie, președintele Klaus Iohannis a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 21/2023 pentru modificarea și completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative cu impact în domeniul sănătății (PL-x 172/20.03.2023).

"Prin urmare, angajații din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Caselor Județene de Asigurări de Sănătate și Casei de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești vor avea salariile majorate conform legii.

Astfel, informațiile transmise ieri de unele organe mass-media, despre posibile greve, au fost total false", menționează BNS, într-un comunicat.

Organizația sindicală reamintește că proiectul de lege a fost adoptat în urma protestului generalizat demarat la începutul lunii noiembrie a acestui an de Federația Caselor de Asigurări de Sănătate din România, afiliată la BNS.

Citit 695 ori Ultima modificare Joi, 07 Decembrie 2023 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.