Reacția lui Iohannis după investigația "Palatul împăratului"

Reacția lui Iohannis după investigația "Palatul împăratului"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Președintele Klaus Iohannis a avut prima reacție publică legată de scandalul investiției de circa 7 milioane de euro într-o vilă de protocol care ar fi pregătită pentru familia sa, după ce nu va mai fi președinte, conform unei investigații Recorder.

"Am observat că există o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri, este o preocupare electorală a unora. Nu este o chestiune de actualitate", a spus Iohannis, citat de Hotnews. "Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit. Deci tema pentru mine este una despre care citesc în gazete", a declarat Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Reacția președintelui Iohannis vine după investigația "Palatul împăratului" realizată de Recorder, potrivit căreia Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA APPS) investeşte în mod netransparent aproximativ 7 milioane de euro, bani publici, în transformarea unui fost sediu de partid din Bucureşti într-o reşedinţă de protocol, iar toate indiciile duc către un singur nume atunci când vine vorba de beneficiarul acestei renovări.

Citit 587 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2024 16:11

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.