Cele mai apreciate orașe și cartiere din România

Cele mai apreciate orașe și cartiere din România
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Orașele Sibiu, Brașov și Arad sunt cel mai bine clasate orașe din România, din punctul de vedere al standardelor de locuit, în timp ce la capitolul cartiere, cel mai bine evaluate sunt cartierele: "Băncilor" din Arad, "Valea Aurie" și "Trei Stejari" din Sibiu. Datele sunt obținute din "Vocea cartierelor", a doua etapă de dezvoltare a indicelui T.R.A.I., realizat de platforma cu anunțuri imobiliare Storia. Platforma include atât date obiective, care măsoară factori-cheie precum traficul, reperele, aerul și prețurile imobilelor, cât și date subiective, obținute de la locuitorii din zonele evaluate.

Orașul Sibiu se află pe primul loc în topul „Vocea Cartierelor", cu un scor de 76,9 puncte, urmat de Brașov (74,6 puncte), Arad (73,5), Râmnicu-Vâlcea (73,2) și Cluj-Napoca (72,7).

Orașul Tulcea se află pe primul loc în topul celor mai slab cotate orașe din România, cu un scor de 61,8 puncte, urmat de Călărași (62,3 puncte), Ploiești (62,8), Alexandria (63,9) și Brăila (64,4). De asemenea, un scor de 64,5 puncte au orașele Slobozia și Deva, urmate de Giurgiu (65,6), Constanța (66,3) și Târgu Jiu (66,7).

Citit 854 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2024 16:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro