”Coletul”, o nouă metodă de înșelăciune

”Coletul”, o nouă metodă de înșelăciune
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii atrag atenţia asupra faptului că o nouă metodă de înşelăciune ia amploare. Este vorba despre metoda denumită „Coletul”, care constă în trimiterea, către destinatari, a unor colete cu „cumpărături”. Cei care le primesc trebuie să plătească pentru ele două-trei sute de lei, însă obiectele din interior valorează mult mai puţin.

Poliţiştii au o serie de recomandări pentru cei ce primesc colete pe care nu le-au comandat şi care sunt tentaţi să le achite, crezând că ar putea fi pentru rude. În primul rând, trebuie verificat expeditorul şi contactat pentru clarificări.

Citit 826 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 16:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro