Costel Busuioc a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut de patronul unei spălătorii auto

Costel Busuioc a ajuns la spital după ce ar fi fost bătut de patronul unei spălătorii auto
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tenorul Costel Busuioc a ajuns, miercuri seară, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce, susţine el, a fost bătut de patronul unei spălătorii auto din municipiu în momentul în care a cerut bonul fiscal.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, a declarat că poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie din Timişoara au chemat de urgenţă o salvare pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean din municipiu pe Costel Busuioc, căruia i s-a făcut rău, miercuri seară, în timp ce redacta o plângere.

Costel Busuioc a spus că miercuri seară a dus câteva covoare la spălat la o spălătorie auto din municipiu, iar în momentul în care a cerut bon fiscal a fost bătut de patronul firmei. După investigaţii medicale, tenorul, care acuza dureri la faţă şi la coaste a fost lăsat de medici să plece acasă.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, poliţiştii au început cercetarea penală faţă de patronul spălătoriei auto pentru loviri şi alte violenţe.

De cealaltă parte, patronul spălătoriei, Romică Bejenariu, a declarat că nu el l-a bătut pe Costel Busuioc, ci un angajat al său.

Conform anchetatorilor, Bejenariu a mai fost cercetat în mai multe dosare penale pentru acte de violenţă şi ameninţări, inclusiv asupra unor poliţişti.

Citit 899 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2011 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.