Secretarul de stat Silviu Bian a fost reţinut de procurorii DNA

Secretarul de stat Silviu Bian a fost reţinut de procurorii DNA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Secretarul de stat Silviu Bian, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), a fost reţinut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru o mită 80.000 de lei, un judecător urmând a decide asupra arestării acuzatului.

Avocatul Cristian Ene a confirmat, agenţiei MEDIAFAX, că DNA a luat măsura reţinerii secretarului de stat, pentru o faptă de luare de mită, în formă continuată, în cursul zile de duminică urmând a fi dus în faţa unui judecător, care va decide asupra propunerii procurorilor de arestare preventivă a şefului ANOFM.

Sâmbătă, în jurul orei, 20.40, anchetatorii anticorupţie l-au adus de la Braşov pe Silviu Bian la sediul DNA, audierea acestuia încheindu-se în jurul orei 2.30.

Potrivit avocatului Ene, secretarul de stat s-a declarat nevinovat. Ordonanţa de reținere a fost emisă, duminică, în jurul orei 1.00.

Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM- instituţie care funcţionează sub autoritatea Ministerului Muncii), Silviu Bian, a fost prins în flagrant delict de procurorii anticorupţie în timp ce prima 80.000 de lei, de la o persoană.

Potrivit unor surse judiciare, Silviu Bian a fost prins când primea suma de aproximativ 80.000 de lei, iar banii ar fi fost ceruţi şi primiţi de la angajaţi ai AJOFM Braşov pentru a fi menținuţi în funcții.

Silviu Bian este secretar de stat şi membru PDL. El face parte din conducerea organizaţiei Alba a partidului, din luna februarie a acestui an fiind vicepreşedinte al filialei.

Citit 673 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2011 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.