Şerban Huidu a provocat un accident soldat cu doi morţi

Şerban Huidu a provocat un accident soldat cu doi morţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Accidentul petrecut, duminică, în localitatea braşoveană Timişul de Sus din Braşov şi soldat cu doi morţi şi cinci răniţi, a fost provocat de realizatorul TV Şerban Huidu, care se afla la volanul unui autoturism de teren cu care a intrat pe contrasens şi a lovit o altă maşină, afirmă Poliţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul a fost provocat de Şerban Huidu, aflat la volanul maşinii care a intrat pe contrasens. Realizatorul TV se afla în maşină cu şoţia şi cu cei doi copii.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.55, pe DN 1, la intrarea în localitatea braşoveană Timişul de Sus, după ce maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului Dacia Logan - un bărbat de 65 de ani - şi o femeie de 54 de ani, care se afla în dreapta şoferului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, spunea că alte cinci persoane, între care doi copii, au fost duse cu ambulanţele la spital.

Şerban Huidu este prezentatorul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", împreună cu Mihai Găinuşă, de pe canalul Prima TV.

În 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii austriece.

Citit 746 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2011 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.