Piedone demisionează "irevocabil" din PC

Piedone demisionează "irevocabil" din PC
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, i-a scris preşedintelui PC, Daniel Constantin, că demisionează din funcţiile din PC pentru că nu a fost întreprins niciun demers pentru organizarea unui congres extraordinar, edilul menţionând că decizia sa este, de această dată, irevocabilă.
Piedone menţionează, într-o scrisoare adresată liderului PC, că au trecut mai mult de 36 de zile de la momentul în care s-a stabilit demararea procedurilor statutare pentru organizarea unui congres extraordinar.
"Cu tot respectul pe care vi-l port, dumneavoastră şi Partidului Conservator, vă anunţ că au trecut 36 de zile de când am revenit asupra deciziei de a demisiona din toate funcţiile politice deţinute, rămânând prim-vicepreşedinte al Partidului Conservator şi Preşedinte al Organizaţiei Bucureşti, până la organizarea Congresului Extraordinar, conform prevederilor statutare. Întrucât nu s-a întreprins niciun demers pentru organizarea acestui congres, revin la decizia pe care am luat-o inţial, pe data de 21.09.2011, când am anunţat că demisionez din toate funcţiile politice, rămânând un simplu membru, ce îşi va achita la zi cotizaţia. Asigurându-vă din nou de tot respectul meu, vă anunţ că de această dată, decizia mea este irevocabilă", scrie Piedone.
Piedone precizează că organizarea Congresului extraordinar este un demers care se dovedeşte, astfel, a fi peste capul preşedintelui PC. "Consider că este peste puterea dumneavoastră de decizie, organizarea acestui congres, astfel încât, de acum înainte, mă voi bucura de calitatea mea de simplu membru al Partidului Conservator", scrie edilul.
Piedone şi-a anunţat, la începutul lunii octombrie, demisia din funcţiile deţinute în PC, dar a cerut convocarea unui congres extraordinar al partidului, la care vrea să candideze la preşedinţia formaţiunii.
Piedone a revenit, după câteva zile, asupra deciziei, menţionând însă că doreşte în continuare corganizarea unui congres extraordinar.

Citit 597 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2011 10:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.