Starea de sănătate a senatorului Verestoy Attila este stabilă

Starea de sănătate a senatorului Verestoy Attila este stabilă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, Bogdan Opriţa, a declarat că este stabilă starea de sănătate a senatorului Verestoy Attila, victimă a unui accident rutier, urmând a fi evaluată posibilitatea unei intervenţii la pumn.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost internat, în noaptea de joi spre vineri, la ora 0.15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, purtătorul de cuvânt al acestei unităţi sanitare, Bogdan Opriţa, afirmând că parlamentarul a suferit mai multe fracturi în urma accidentului rutier în care a fost implicat.

Vineri dimineaţa, Opriţa a declarat că deocamdată Verestoy nu poate fi operat la gambă, întrucât are un hematom mare, iar până la retragerea acestuia nu se va interveni. Pe de altă parte, medicul a spus că se ia în calcul intervenţia la mână, însă va fi evaluată starea de sănătate a lui Verestoy, apoi se va decide în această privinţă.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost implicat, joi după-amiază, într-un accident pe DN 1 (E 60), în localitatea clujeană Izvorul Crişului, după ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir. În urma accidentului, senatorul UDMR a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Cluj-Napoca.

Citit 793 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.