Aura Vasile trece de la PSD la UNPR

Aura Vasile trece de la PSD la UNPR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul Aura Vasile, viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, va anunţa, luni, în plen, că trece la UNPR. "A făcut cerere de înscriere la noi şi o să anunţe în plen", a declarat preşedintele UNPR, Marian Sârbu. La rândul său, şi liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a confirmat informaţia.

Întrebat dacă Aura Vasile va trece la UNPR, Duşa a răspuns: "Da, şi-a făcut cerere să plece la UNPR".

În vârstă de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD. Este secretar al Comisiei de industrii a Camerei şi viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Considerată o apropiată a vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile este secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului Organizaţiei PSD a municipiului Bucureşti. De asemenea, ea este membru în Consiliul Naţional al PSD şi membru al Biroului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD.

Aura Vasile este unul dintre cei mai activi deputaţi, conform site-ului Camerei ea având 467 de luări de cuvânt în 160 de şedinţe de plen, precum şi 257 de luări de cuvânt în 103 şedinţe ale Biroului Permanent.

Citit 1065 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.