Revoluţionarii protestează în Piaţa Victoriei şi au încercat să rupă cordonul de ordine

Revoluţionarii protestează în Piaţa Victoriei şi au încercat să rupă cordonul de ordine
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câteva sute de revoluţionari s-au adunat, marţi, în Piaţa Victoriei, pentru a cere anularea legii prin care le sunt retrase indemnizaţiile, la un moment dat protestarii încercând să rupă cordonul de ordine.

La protest sunt prezenţi reprezentanţi ai mai multor asociaţii de revoluţionari din ţară.

Oamenii, adunaţi în zona Muzeului Antipa, cer schimbarea Guvernului, invocând probleme din ţară şi sărăcia. Ei reclamă că guvernanţii "au distrus ţara", "le-au tăiat salariile profesorilor", dovedindu-se a fi "cea mai proastă guvernare".

La un moment dat, protestarii au încercat să rupă cordonul de ordine şi să iasă din perimetrul impus pentru acţiune, astfel că jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru restabilirea ordinii.

În ultima perioadă revoluţionarii au organizat mai multe proteste în ţară şi au intrat în greva foamei, solicitând să nu le fie retrase indemnizaţiile.

Un protest similar, în faţa Muzeului Antipa, a avut loc în 29 noiembrie, oamenii cerând atunci şi o întâlnire cu premierul.

Liderii protestatarilor susţineau atunci că s-au întâlnit cu reprezentanţi ai Ministerului Muncii şi că au fost surprinşi să constate că secretari din minister nu ştiau numărul exact al revoluţionarilor pe care îl considerau de câteva ori mai mare decât în realitate.

Citit 881 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.