Tăriceanu: Orice discuţie privind o eventuală alianţă între PNL şi PDL este "clar inutilă"

Tăriceanu: Orice discuţie privind o eventuală alianţă între PNL şi PDL este "clar inutilă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, la RFI, că orice discuţie privind o eventuală alianţă între PNL şi PDL este "clar inutilă".

Călin Popescu Tăriceanu declară ferm că "această ipoteză nu poate fi luată în niciun fel în calcul, având în vedere că Partidul Naţional Liberal face parte din Uniunea Social Liberală".

Liberalii "şi-au dat cuvântul" în faţa colegilor din USL, precizează fostul premier: "Ne-am dat cuvântul în faţa partenerilor noştri cu care am făcut un proiect politic cu care mergem în alegeri. Aşa încât orice discuţie de acest gen este clar inutilă, mă refer la o apropiere sau o alianţă cu Partidul Democrat Liberal".

Călin Popescu Tăriceanu consideră că democrat-liberalii "nu au demonstrat că pot să fie partenerii cuiva". "Cunoaştem bine cine sunt personajele din Partidul Democrat Liberal, care din păcate nu au demonstrat că pot să fie partenerii cuiva. Ei sunt partenerii lui Traian Băsescu şi, dacă asta îşi doresc, e bine să rămână pe mai departe în aceeaşi formulă", afirmă liderul deputaţilor PNL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV că nu crede în posibilitatea unui Guvern PSD-PDL după viitoarele alegeri, el precizând însă că "o variantă care să apropie două partide este PDL-PNL".

Citit 754 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.