Numărul tichetelor din programul "Rabla" va fi suplimentat cu 30.000

Numărul tichetelor din programul "Rabla" va fi suplimentat cu 30.000
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anunţat, luni, că până la sfârşitul lunii iunie va fi suplimentat cu 15.000 numărul tichetelor din programul "Rabla", iar după rectificarea bugetară vor mai exista alte 15.000, decizia fiind luată pentru menţinerea locurilor de muncă.

Rovana Plumb a declarat că a fost analizată posibilitatea ca până la sfârşitul lunii iunie să se finalizeze procedura de punere pe piaţă, suplimentar, a 15.000 de tichete în programul "Rabla", precizând că acestea vor putea fi utilizate după 1 iulie.

Ministrul Mediului a mai spus că cele 15.000 de tichete din prima etapă au o valoare totală de 57 de milioane de lei. Totodată, ministrul a anunţat că programul "Rabla" va continua, întrucât se consideră că acesta este în sprijinul cetăţenilor, iar după rectificarea bugetară vor mai fi puse pe piaţă alte 15.000 de tichete.

Întrebată care este sursa de finanţare pentru aceste tichete, ministrul Rovana Plumb a spus că a fost făcută o analiză şi s-a stabilit că banii pot fi luaţi din alte surse din Administraţia Fondului de Mediu. Demnitarul a precizat că s-a decis ca pentru o perioadă să fie suspendată finanţarea pentru parcuri în sate şi comune.

Rovana Plumb a mai spus că maşinile electrice şi hibrid vor fi menţinute ca şi capitol separat în programul "Rabla".

Citit 862 ori Ultima modificare Luni, 18 Iunie 2012 12:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.