Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex şi Dan Diaconescu (FOTO) au depus joi oferte pentru privatizarea Oltchim Râmnicu-Vâlcea.

"Propun comisiei de privatizare să ia în considerare toate ofertele", a declarat joi şeful OPSPI, Remus Vulpescu. El a precizat că ordinea în care a enumerat companiile ofertante este ordinea cronologică în care au fost depuse.
Vulpescu a menţionat că primele trei companii a înaintat ofertele până la ora 12.00, în timp ce oferta lui Diaconescu a fost depusă la 12:10.
Până luni, termenul limită iniţial, au depus oferte trei cumpărători: PCC SE, înregistrată în Germania, Dan Diaconescu şi Ştefan Vuza, prin firmele Chimcomplex şi Aisa Invest.
Termenul de depunere a ofertelor a fost prelungit până joi, 20 septembrie, la ora 12:00, şeful OPSPI ţinând cont cont de trei acţiuni în instanţă depuse de Dan Diaconescu şi de solicitarea de amânare formulată de societăţi care reprezintă grupul rus Gazprom.
Diaconescu a depus trei acţiuni în instanţă, una împotriva unei hotărâri AGA Oltchim, celelalte vizând suspendarea şi anularea procedurii de privatizare şi a contractului de privatizare care ar urma să fie încheiat.

Citit 429 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2012 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.