PCC, Aisa, Chimcomplex şi Dan Diaconescu au depus oferte pentru privatizarea Oltchim

PCC, Aisa, Chimcomplex şi Dan Diaconescu au depus oferte pentru privatizarea Oltchim
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex şi Dan Diaconescu (FOTO) au depus joi oferte pentru privatizarea Oltchim Râmnicu-Vâlcea.

"Propun comisiei de privatizare să ia în considerare toate ofertele", a declarat joi şeful OPSPI, Remus Vulpescu. El a precizat că ordinea în care a enumerat companiile ofertante este ordinea cronologică în care au fost depuse.

Vulpescu a menţionat că primele trei companii a înaintat ofertele până la ora 12.00, în timp ce oferta lui Diaconescu a fost depusă la 12:10.

Până luni, termenul limită iniţial, au depus oferte trei cumpărători: PCC SE, înregistrată în Germania, Dan Diaconescu şi Ştefan Vuza, prin firmele Chimcomplex şi Aisa Invest.

Termenul de depunere a ofertelor a fost prelungit până joi, 20 septembrie, la ora 12:00, şeful OPSPI ţinând cont cont de trei acţiuni în instanţă depuse de Dan Diaconescu şi de solicitarea de amânare formulată de societăţi care reprezintă grupul rus Gazprom.

Diaconescu a depus trei acţiuni în instanţă, una împotriva unei hotărâri AGA Oltchim, celelalte vizând suspendarea şi anularea procedurii de privatizare şi a contractului de privatizare care ar urma să fie încheiat.

Citit 596 ori Ultima modificare Joi, 20 Septembrie 2012 14:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.