Cristian Cioacă, acuzat de uciderea avocatei Elodia Ghinescu. Procurorii cer arestarea lui

Cristian Cioacă, acuzat de uciderea avocatei Elodia Ghinescu. Procurorii cer arestarea lui
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţistul Cristian Cioacă a fost pus sub acuzare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută din august 2007, procurororii Parchetului instanţei supreme urmând să ceară arestarea lui preventivă pentru omor, a declarat, miercuri, avocata acestuia, Maria Vasii.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost dus, miercuri, la Parchetul instanţei supreme pentru a fi anunţat că s-a pus în mişcare acţiunea penală în cazul lui, pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu.

Totodată, procurorul l-a informat pe Cristian Cioacă şi despre faptul că va cere instanţei arestarea lui preventivă, a spus avocata Maria Vasii.

"Nu a fost luată măsura de arestare preventivă, Cristian Cioacă este liber. Aşteptam să fim chemaţi în instanţă", a precizat avocata Maria Vasii.

Aceasta a mai spus că nu ştie pe ce se bazează propunerea de arestare preventivă şi că va afla acest lucru când va ajunge în sala de judecată.

La rândul său, Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a spus că propunerea de arestare preventivă a lui Cristian Cioacă a fost făcută pentru acuzaţiile de omor calificat şi profanare de morminte, urmând ca dosarul să fie judecat de Tribunalul Bucureşti.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007 şi de atunci trupul ei nu a mai fost găsit, soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă fiind principalul suspect în acest caz.

Citit 990 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2012 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.