Marius Stan s-a dat după boscheţi
Foto: Ilustraţie: Monzanette

Marius Stan s-a dat după boscheţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Galaţiului nu le spune nici dă-te mai încolo buboşilor din serviciile municipale, dar îi dă ca destituiţi presei pe surse. Văzându-l speriat şi de proprii subordonaţi, până şi poliţiştii rutieri l-au luat peste mâna cu care semnează aprobări.

Transportatorii judeţeni au vrut să mărşăluiască motorizat în semn de protest, dar Marius Stan s-a opus, invocând acordul poliţiei pentru doar 50 de microbuze din 150 anunţate.

Pe lângă aberaţia miliţianocratică de a permite doar unui cetăţean din trei să-şi exprime nemulţumirile, de notat dispreţul unui primar liberal faţă de dreptul constituţional la protest. Stan uită pe spinarea căror mitinguri şi ciomăgeli neautorizate a venit puterea actuală, evident, la putere.

Conform Legii 60 din '91, primarul dă aprobare de miting, iar poliţia are doar rol consultativ. În baza unor date alarmante de la organele specializate, primarul se poate şi opune. Dar greu de crezut că poliţia i-a dat astfel de date, dată fiind competenţa acesteia în a măsura traficul. Nu mai departe de astă-vară, un sens giratoriu la Inelul de Rocadă a rezistat doar şase ore. Dar cel născocit 30 de metri mai la deal "defluează" ca o canalizare înfundată în fiecare dimineaţă...

Deci e clar că doar păsărilor de curte îşi permite Stan să le toarne-n faţă ce apă calcă.

Curcanilor naţionali nu poţi să le anulezi din senin o zi de stat în boscheţi fiindcă au chef nişte alegători să-ţi defileze în ciuda radarului pe bulevard, nu? O dată te trezeşti cu caschetele la uşă, să-şi scoată pârleala din alte amenzi, cum ar fi unele pentru gropile parcate aiurea de administratorul străzilor, recte Primăria...

Prioritatea de stânga-mprejur

Citit 16768 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2013 20:13

9 comentarii

 • postat de Axon
  Joi, 14 Februarie 2013 06:52
  "Galatean ce tare esti! Parca tu semnezi cumva , Fraierule cu F mare , ca si tu esti mare prost si asa ai dus-o rau...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galateanul
  Miercuri, 13 Februarie 2013 21:35
  Multa lume, putini oameni.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ecaterina-caty
  Miercuri, 13 Februarie 2013 19:07
  Mai oameni buni -cind o sa intelege-ti ca e alta Marie cu aceiasi palarie?? Toti nu vor decit osul (daca mai e ceva pe el) nimeni ajuns acolo sus nu se va gini sa faca ceva pentru cel necajit tot unde IESE SPAGA se arunca doar trebuie sa traiasca si primarul si doar nu-l vedeti mincind la "plimba tava" haiteti sa fim seriosi acum e bataia pestelui cit o mai fi in Dunare daca nu inapoi la Otelul ca acolo e destul.Unul care a minuit numai bani negrii toata viata cum credeti voi ca VA DEVENI CINSTIT asa dintr-o dat ??!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Zig_Zag
  Miercuri, 13 Februarie 2013 18:14
  Va mirati, va tot mirati !!! ... ... ...
  "Pionul de serviciu" a anulat autorizatia pe care cu manuta lui o semnase daunezi, pentru ca asa primise ordine de la ... "anestezistul sef"! Si deh, pentru ca ... nu a cerut voie sa o poata semna!
  O scalda pentru ca nu are ... vointa politica! Dar nici ... coloana vertebrala! Cica numai o diminuase (dar suspendare se numeste) la cererea "truditorilor de la umbra", acestia avand un cu totul alt rol !?!
  Mai bine ne-ar spune ce are voie sa faca in "NOUL GALATI"! Dar poate sa faca ceva, in afara ... ?
  Prea multa bataie de cap ... Si ce-i mult, STRICA !
  0
  0
  Raportează
 • postat de USL = 20 de noi taxe dupa alegeri.
  Miercuri, 13 Februarie 2013 10:47
  *vehiculul..
  0
  0
  Raportează
 • postat de USL = 20 de noi taxe dupa alegeri.
  Miercuri, 13 Februarie 2013 10:45
  Eu inteleg altceva de aici. Cineva astepta de la Marius Stan ceva mai multa recunostinta ,,materiala'' pentru vehicolul media pus la dispozitia USL. Cum recunostinta probabil intarzie sa apara...incep si atentionarile. :::)))
  0
  0
  Raportează
 • postat de @Axon,Liposuctie fiscala
  Miercuri, 13 Februarie 2013 09:06
  Este gol cum zici dar plin de "presiune" si mai ales orgoliu .Se tin "succesurile"de noi precum scamele pe bermuzi.Nitintica rabdare ,in curand armata "suvetica" va traversa Dunarea pe sub pamant si cu tigara aprinsa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Miercuri, 13 Februarie 2013 08:20
  Cat curaj are sa se ia de primar!!!.De aia nici nu semneaza articolul!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Axon
  Miercuri, 13 Februarie 2013 05:23
  Asa un primar, jumatate fotbalist, jumatate interlop nu se compara cu nici unul din primarii Galatiului de dupa 1989. A nu se crede ca vreau sa le aduc osanale! Durbaca si Nicolae mai aveau cate o idee in cap, aveau ceva expierenta manageriala. Asta nu are nimic! E gol pe dinauntru ca o minge de fotbal!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.