Radu Stroe: Trebuie să ne gândim din nou la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu

Radu Stroe: Trebuie să ne gândim din nou la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministrul de Interne, Radu Stroe, susţine că este inadmisibil ce a făcut preşedintele Traian Băsescu sâmbătă, legat de Convenţia PDL, el adăugând: "Trebuie să ne gândim din nou la suspendare". "Este inadmisibil ce a făcut Băsescu", a spus vicepreşedintele PNL Radu Stroe, referindu-se la implicarea lui Băsescu în Convenţia PDL. "Trebuie să ne gândim din nou la suspendare", a adăugat el.

Preşedintele Băsescu a fost prezent sâmbătă dimineaţă la Convenţia Naţională a PDL, la care fusese invitat, şi a susţinut un discurs în faţa delegaţilor.

Preşedintele Traian Băsescu a spus, sâmbătă seară, într-un mesaj video pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că "modul cum nu au înţeles să fie democraţi" îl face să spună acum "definitiv şi pentru totdeauna" "Adio, Partid Democrat".

"Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL", a declarat Traian Băsescu, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru", sâmbătă seară.

Preşedintele mai spune că PDL "a demonstrat că a putut fi pe o direcţie democratică atâta timp cât a ştiut de un lider autoritar".

"Imediat ce au simţit că pot singuri aripa fesenistă a partidului a răbufnit, iar Convenţia de astăzi este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN-ului. Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărţit definitiv. Luaţi-vă drumul vostru, iar eu îl am pe al meu", a mai spus Băsescu, făcând şi un gest cu mâna.

Citit 628 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2013 12:39

7 comentarii

 • postat de Mi-e scarba!
  Duminică, 24 Martie 2013 21:22
  Te felicit pentru "sensul unic" al gandirii tale! Unic sens dat de unicul neuron. Nu avem ocazia sa vedem oricand si oriunde o asemenea minte in letargie din frageda pruncie, activata doar de scaunul scump platit de contribuabilul roman. Cei care ne-au capatuit cu asemenea capete in capul statului au un dram de mustrare de constiinta?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sila
  Duminică, 24 Martie 2013 20:42
  Cum a ajuns acest ageamiu analfabet ministru?Nu cunoaste nici o limba straina,administratie zero barat si la viata lui a debitat o groaza de ineptii:1)recesamantul populatiei,la referendum care a incercat sa-l faca cu sefii de asociatii;2)sensul unic pe drumul national Ploiesti-Brasov;3)controlul ginecologic facut la ministerul de interne,unde se fac numai golanii;4)Germania a ratat ocazia sa taca ,atunci cand facea referire la tampeniile ce le fac derbedeii astia in tara ;Nu mai pun la socoteala fata de betiv ordinar care o are.Un jeg,care-si zice liberal.
  0
  0
  Raportează
 • postat de mandea007
  Duminică, 24 Martie 2013 19:46
  ,,Radu Stroe: Trebuie să ne gândim din nou la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu " Are dreptate domnul Stroe. Un popa se gindea, si el, sa le traga un glont in cap politicienilor. Si domnul popa avea dreptate. In tara asta toti gindesc, toti au dreptate. Cu munca e nitel mai greu...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un revoltat impotriva prostiei !
  Duminică, 24 Martie 2013 18:36
  Daca aceasta natie se va lasa iar imbrobodita de acest subiect , uitand "bunatatile" servite de actuala guvernare in aproape un an de posesie a puterii , cand toti indicatorii macroeconomici ai tarii au scapat de sub orice control , in pofida promisiunilor desantate din campania electorala , daca va omite ca ni s-a oferit numai circ iar painea ni se ia de la gura copiilor , atunci ne meritam cu prisosinta soarta ! Daca toti penalii cocotati in guvern si-n parlament nu conteaza dar conteaza ca presedintele a spus adio propriei creatii , atunci din nou , ne meritam soarta ! Galatenilor , va place ce-ati votat ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Duminică, 24 Martie 2013 18:11
  Ferita sfîntul de nu era Băsescu de mult eram în coma .Mă refer la Țară .Nu mă refer la corul Corupților și Hoților .ce îi pune pe jar .
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Duminică, 24 Martie 2013 13:43
  ce usor si bine ar fi daca toate lucrurile ce merg prost in tara asta s-ar rezolva cu demiterea lui basescu.
  0
  0
  Raportează
 • postat de opinia publica
  Duminică, 24 Martie 2013 13:06
  Renunta la PDL ca nu i-a iesit ,,protejata,, presedinta. Noi cand vom renunta oare la el?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.