Adrian Năstase, urmărit penal pentru nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor
Foto: Foto: libertatea.ro

Adrian Năstase, urmărit penal pentru nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului General au dispus începerea urmăririi penale faţă de Adrian Năstase pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dosarul fiind disjuns din cel privind tentativa de sinucidere, informează PICCJ.

"În continuarea cercetărilor în cauza constituită ca urmare a disjungerii din dosarul privind tentativa de sinucidere a numitului Năstase Adrian, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus începerea urmăririi penale faţă de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, prevăzută de art. 279 alin. 1 Cod penal", se precizează într-un comunicat de miercuri al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

Potrivit sursei citate, la 21 iunie 2012, s-a constatat că Adrian Năstase deţinea fără drept, la domiciliul său, un număr de 359 cartuşe calibru 38 special, în plus faţă de cantitatea de 50 bucăţi menţionată în permisul de port armă, respectiv şase cartuşe calibru 338 Win şi 34 de cartuşe calibru 222 Rem, pentru care nu era autorizat să deţină.

Citit 795 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2013 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.