Mall-ul Armonia din Brăila, scos din nou la vânzare, la un preţ de aproximativ 15 milioane de euro

Mall-ul Armonia din Brăila, scos din nou la vânzare, la un preţ de aproximativ 15 milioane de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Creditorii centrului comercial Armonia din Brăila, în faliment, au scăzut cu peste 30% preţul la care vor să valorifice mall-ul, la 14,85 milioane euro, în condiţiile în care Volksbank, banca creditoare, are de recuperat 28 de milioane de euro.

Casa de Insolvenţă Transilvania, lichidatorul judiciar al dezvoltatorului Red Project Three, intrat în faliment în 2011, a schimbat strategia de vânzare a proiectului Armonia Brăila, după ce în primăvara anului nu a reuşit să găsească investitori dispuşi să plătească 25 de milioane de euro pe proiect. Astfel, după mai multe licitaţii competitive organizate pentru vânzarea mall-ului cu o suprafaţă închiriabilă de 29.500 metri pătraţi, în toamna trecută CITR a trecut la vânzarea prin negociere directă, pornind de la acelaşi preţ.

Cum nici prin această procedură nu au fost atraşi cumpărători, creditorii au decis să reducă preţul, investitorii fiind aşteptaţi să depună ofertele de participare până pe 10 mai.

Armonia Brăila, investiţie de 45 milioane de euro, a fost închis în vara anului 2009, iar firma Red Project Three, dezvoltatorul proiectului, a intrat în faliment.

Mall-ul este situat pe un teren de 20 de hectare, situat la marginea oraşului Brăila.

Citit 877 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2013 11:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.