Băsescu a semnat decretul de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor

Băsescu a semnat decretul de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul pentru numirea Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor de către Ramona Mănescu urmează să aibă loc la ora 15.00, la Palatul Cotroceni.

Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu, luni dimineaţă, propunerea de numire a Ramonei Mănescu în funcţia de ministru al Transporturilor, după ce aceasta s-a aflat la Palatul Victoria, unde a avut o discuţie cu premierul.

Deputatul Nini Săpunaru şi europarlamentarul Ramona Mănescu sunt cele două nominalizări pentru Ministerul Transporturilor înaintate premierului Victor Ponta, în urma votului de duminică din BPN al PNL

Citit 603 ori Ultima modificare Luni, 26 August 2013 14:23

1 comentariu

 • postat de cerc vicios
  Luni, 26 August 2013 16:54
  5.13.197.***
  frumoasa p.n.l-ista s-a jucat numai cu vaporase de hirtie in cada cind era mica. oare a mers de 2-3 ori cu un tren? a mers sigur cu metroul, asta cind era la liceu. in rest, autoturisme de lux, poate elicoptere si curse charter. acum fara gluma: cum poti sa pui o persoana doar pe baza sprijinului de partid intr-o functie atit de importanta economiei tarii? da, ii acorzi sprijinul politic, dar cind ai sa ai de luat masuri la milimetru intr-o situatie de criza ce faci? suni la partid? pacat, sint asa de multi specialist in economie in tara asta care nu sint bagati in seama. nu au sot primar in bucuresti, prietena pe d-na ponta, relatii de prietenie cu d-l crin. se adauga hegemoniei de conducere prin tati, soti, nasi, fini, prieteni si sponsorizari, ceea ce a devenit definitoriu pentru conducerea unui guvern ce e alcatuit din cei ce cred ca daca sint sefi la partid sint si cei in masura sa conduca ministere si viata economica a tarii. doar niste prefacuti, nu stiu decit sa minta zimbind la tv.in rest sint varza, rezultatele si nivelul actual al nivelului de trai si al economiei o spun singure.
  4
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.