Liviu Dragnea, după trimiterea în judecată: O lovitură destul de tare la temelia democraţiei

Liviu Dragnea, după trimiterea în judecată: O lovitură destul de tare la temelia democraţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sediul PSD, că nu ia în calcul să demisioneze din Guvern, pentru că este vorba de acuzaţii nefondate la adresa sa, el menţionând totodată că aceste acuzaţii nu au legătură cu activitatea sa în Executiv.

"Nu este o mare surpriză pentru mine, mai ales după ce joi am văzut şi eu la televizor comanda dată de Traian Băsescu la DNA, să trimită dosarul în instanţă", a declarat Liviu Dragnea, în timp ce ieşea din sediul PSD, după şedinţa BPN, însoţit de premierul Victor Ponta.

El a arătat că, din punctul său de vedere, este şi un lucru bun în "nebunia asta", şi anume că opinia publică are posibilitatea să vadă toate acuzaţiile din dosar, "care spun că o activitate de capanie electorală este de fapt infracţiune".

"Faptul că sunt acuzat că am trimis nişte mesaje pe care nu le-am trimis, că am organizat un sistem informatic pe care nu l-am organizat şi pentru că oamenii au venit la vot, asta este o lovitură, după părerea mea, destul de tare la temelia democraţiei" a mai declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că nu ia în calcul să demisioneze din Guvern, pentru că este vorba de acuzaţii nefondate la adresa sa şi, în plus, "sunt nişte proiecte la care s-a angajat", pe care vrea să le ducă la capăt, acuzaţiile care i se aduc neavând legătură cu activitatea sa în Executiv.

Dragnea a mai spus că merge în instanţă nu ca să îşi probeze nevinovăţia, ci aşteaptă ca procurorii să probeze aceste "acuzaţii absurde".

Întrebat de ce se consideră "ţinta preşedintelui", Liviu Dragnea a răspuns: "Din prea multă dragoste!". "Cred că mă iubeşte foarte mult domnul Traian Băsescu", a adăugat Dragnea.

Citit 445 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.