Document Guvern: Datele meteo indică mase de aer arctic, cu geruri anormale pentru perioada următoare

Document Guvern: Datele meteo indică mase de aer arctic, cu geruri anormale pentru perioada următoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prognoza meteorologică indică un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, rezultând geruri anormale pentru perioada următoare, se arată într-un document al Guvernului prin care este justificat un transfer de fonduri către primării pentru acoperirea costurilor generate de iarnă.

"Potrivit prognozei meteorologice, va exista un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, rezultând geruri anormale pentru perioada următoare, ceea ce va determina creşterea consumului prognozat de energie electrică şi termică pe perioada sezonului rece. În aceste condiţii există riscul ca autorităţile locale să nu poată asigura stocurile necesare furnizării în condiţii optime a agentului termic pentru populaţie pentru perioada friguroasă în anul 2013", se arată în nota de fundamentare a unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului.

Prin această ordonanţă, Guvernul va transfera autorităţilor locale bani din Fondul de rezervă bugetară pentru plata arieratelor, costuri urgente pentru funcţionarea în perioada de iarnă şi alte cheltuieli, inclusiv salarii.

Citit 1084 ori Ultima modificare Luni, 11 Noiembrie 2013 12:10

1 comentariu

 • postat de galatean
  Marți, 12 Noiembrie 2013 09:48
  5.13.129.***
  Tema de casa pentru prostit prostii ( sunt destui in tara asta ! ) si motiv bine ticluit pt. a mai sifona niste sume de bani in propriile buzunare . Asa cum am mai spus, sunt destui prosti in tara asta dar nu toata lumea poate fi prostita in asa hal ! Tot asa , au anuntat ca vara anului 2013 va fi insuportabil de calduroasa si secetoasa si a fost una dintre cele mai frumoase si mai productive veri din ultimii ani !!!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.