Urmărire ca în filme/ Bărbat prins cu focuri de armă după ce a lovit cu maşina o femeie aflată pe trotuar

Urmărire ca în filme/ Bărbat prins cu focuri de armă după ce a lovit cu maşina o femeie aflată pe trotuar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat care a lovit cu maşina o femeie aflată pe trotuar, în zona bulevardului Theodor Pallady, apoi a coborât din autoturism şi a încercat să fugă, a fost prins de poliţişti, care au fost nevoiţi să tragă un foc de avertisment pentru a-l opri, potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, citată de MEDIAFAX.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, luni, în jurul orei 13.30, un echipaj a fost trimis pe bulevardul Theodor Pallady, unde se anunţase producerea unui accident.

Poliţiştii au plecat spre locul indicat, având sirena şi girofarul pornite, iar pe drum au observat că şoferul unui autoturism a accelerat brusc. Agenţii de poliţie au plecat în urmărirea maşinii, un Volvo S60, iar şoferul s-a grabit să vireze la dreapta, însă a scăpat maşina de sub control şi a lovit o femeie aflată pe trotuar, intrând apoi într-un chioşc de ziare.

Bărbatul a coborât din autoturism şi a fugit, moment în care unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment. Acesta s-a oprit când a auzit focul de armă, fiind imediat imobilizat de agenţii de poliţie.

Citit 1716 ori Ultima modificare Luni, 17 Februarie 2014 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.