PDL cere demisia lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Comisiei de revizuire a Constituţiei

PDL cere demisia lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Comisiei de revizuire a Constituţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PDL cere demisia lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Comisiei de revizuire a Constituţiei şi demisia membrilor comisiei pentru modul în care au redactat proiectul de revizuire al Constituţiei, a anunţat luni Cătălin Predoiu prim-vicepreşedinte al PDL.

Predoiu a spus după şedinţa BPN al PDL că PDL cere demisia premierului Victor Ponta pentru că "până la această oră nu a clarificat situaţia funcţionării guvernului".

"Este posibil să avem un guvern care funcţionează ilegal. Există incertitudine cu privire la legalitatea actelor emise de Guvern, cel puţin în privinţa ministerelor ai căror miniştri au fost revocaţi. Cerem, de asemenea, demisia domnului Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Comisiei de revizuire a Constituţiei pentru că proiectul de revizuire pe care l-a redactat sub autoritatea politică a domniei sale a fost declarat neconstituţional de Curtea Constituţională. Nu e vorba doar de câteva articole, ci e vorba de un proiect prost gândit. Din aceleaşi motive cerem demisia membrilor Comisiei de revizuire a Constituţiei pentru că au demonstrat incompetenţă, voluntarism politic şi lipsă de probitate politică în modul în care au redactat proiectul de revizuire", a precizat Predoiu.

Citit 621 ori Ultima modificare Luni, 17 Februarie 2014 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.