Preşedintele Băsescu: "Nu îl mai desemnez pe Ponta premier, lucrez la sesizarea Parchetului"

Preşedintele Băsescu: "Nu îl mai desemnez pe Ponta premier, lucrez la sesizarea Parchetului"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la ProTV, că nu îl mai desemnează niciodată pe Victor Ponta premier dacă acesta vine la Cotroceni, cum ar trebui, pentru desemnarea şefului viitorului Guvern, menţionând că lucrează la sesizarea Parchetului în cazul acestuia.

Întrebat dacă are vreo reţinere în a-l desemna din nou pe Victor Ponta pentru poziţia de premier, în cazul unor noi consultări la Palatul Cotroceni în acest sens, preşedintele a răspuns: "Categoric nu-l mai desemnez pentru nimic în lume pe Victor Ponta, pentru că este un prim-ministru corupt". El a admis că Ponta are o majoritate în Parlament, dar precizat: "Pot fi şi alţi politicieni care să conducă Guvernul din partea USD".

"Corupţia la Victor Ponta este ceea ce începuse să fie la Tăriceanu, corupţia ajunsă pe masa Guvernului, se face prin acte normative", a mai afirmat Traian Băsescu. Şeful statului a reamintit de transferul de 2.800 de hectare de la Academia Agricolă la Consiliul Judeţean Brăila, precum şi protocolul cu Rompetrol.

Citit 699 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 12:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.