Florin Iordache și-a dat DEMISIA din funcția de ministru al Justiției

Florin Iordache și-a dat DEMISIA din funcția de ministru al Justiției
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Florin Iordache a anunţat că şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, relatează hotnews.ro. Iordache a făcut anunţul la Guvern, fără a răspunde la întrebări pe această temă.

Florin Iordache va rămâne în schimb deputat în Parlamentul României, având în prezent cinci mandate în Camera Deputaților El a fost ales pe listele PSD Olt şi, înainte să meargă la ministerul Justiţiei, în acest mandat, a fost preşedinte al comisiei juridice şi vicepreşedinte al Biroului Permanent al Camerei.

"De când am venit la Ministerul Justiţiei, mi-am propus şi am efectuat toate demersurile legale pentru a remedia o serie de probleme existente şi destul de sensibile. Aşa cum aţi văzut şi dumneavoastră, toate iniţiativele asumate sunt legale şi constituţionale. Proiectele propuse s-au aflat în dezbatere publică, organizată de Ministerul Justiţiei, iar acum sunt în dezbatere parlamentară. Cu toate acestea, pentru opinia publică nu a fost suficient, drept pentru care am hotărât să îmi înaintez demisia din funcţia de ministru al Justiţiei", a declarat Iordache, la Palatul Victoria, potrivit news.ro.

Citit 4172 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Februarie 2017 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.