Eugen Teodorovici, consilierul premierului Tudose, DEMIS după numai cinci zile

Eugen Teodorovici, consilierul premierului Tudose, DEMIS după numai cinci zile
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Eugen Teodorovici a fost demis, vineri, din funcția de consilier al premierului Mihai Tudose, la numai o zi după ce a declarat că nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de 12 milioane de euro în Teleorman, fieful liderului PSD Liviu Dragnea, și a vorbit despre impozitarea averilor Bisericii Ortodoxe.

Surse guvernamentale, citate de hotnews.ro, au declarat că Teodorovici nu a fost demis pentru declarațiile legate de impozitarea Bisericii, ci pentru faptul că face declarații despre politicile guvernamentale fără să-l informeze înainte pe premier.

Fost ministru al fondurilor europene și apoi ministru de Finanțe în Guvernul Ponta, Eugen Teodorovici a ocupat funcția de consilier onorific al premierului Mihai Tudose cinci zile lucrătoare. El anunțase sâmbăta trecută, pe Facebook, că va ocupa această funcție doar atât timp cât propunerile pe care le va face în diferite sectoare ale economiei vor fi luate în considerare și nu vor exista ”fantezii” sau ”țopăieli fiscale".

În urmă cu doar o zi, invitat la Digi24, Teodorovici a spus că nu se justifică alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal în Alexandria, județul Teleorman și, de asemenea, că va formula o propunere de impozitare a Bisericii Ortodoxe Române, afirmând că BOR "trebuie să înțeleagă și să aleagă" deoarece "trăim în secolul XXI" și "este nevoie de bani, de foarte mulți bani" la buget.

Citit 1072 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iulie 2017 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.