VASLUI: Bătut cu bestialitate de bodyguarzii unui club

VASLUI: Bătut cu bestialitate de bodyguarzii unui club
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânãr vasluian, Iulian Buhlea, a fost efectiv stâlcit în bãtaie de un grup de circa 10 persoane, la îndemnul bodyguardului clubului Arsenal. În primã fazã, tânãrul fusese bruscat si evacuat din club, la îndemnul unei fete care sustinea cã i-a fi fost furat portofelul. Ulterior, la revenirea de la spital, unde fusese pentru a i se acorda îngrijiri medicale, când a coborât din taxi, în fata blocului aflat la câteva zeci de metri de club, un grup de circa 10 tineri l-au urmãrit pânã în fata locuintei si l-au bãtut cu pumnii si picioarele, Iulian scãpând cu viatã doar datoritã interventiei vecinilor, care l-au scos din mâinile agresorilor.

Dorinta de a petrece o searã împreunã cu seful sãu într-un cunoscut club vasluian era sã-l coste scump pe Iulian Buhlea, în vârstã de 31 de ani. Sâmbãtã, 11 octombrie, împreunã cu patronul sãu, Cristian Pascal, s-au dus sã bea o bere în clubul Arsenal, dar, dupã câteva ore, a primit cea mai zdravãnã bãtaie din viata sa.

Citeşte detalii despre acest caz în "Vremea Nouă" ==>> http://www.vremeanoua.ro/batut-cu-bestialitate-de-bodyguarzii-unui-club

Citit 6340 ori Ultima modificare Luni, 20 Octombrie 2014 12:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.