Cât costă un sejur de Paște și 1 Mai pe Litoral

Cât costă un sejur de Paște și 1 Mai pe Litoral
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Chiar dacă nu ai rezervat încă nimic pentru Paște sau 1 Mai, încă mai este timp, chiar și pentru tradiționala vacanță pe litoralul Mării Negre. Sejururile au încă prețuri avantajoase.

Mai multe oferte de vacanţe cu pachete de patru nopţi cu cazare în apartamente în regim hotelier sunt disponibile în portofoliul Rezident Eforie Nord. Vacanţa de Paşte la mare costă cel mai puţin 1.000 de lei, pentru patru nopţi, într-un apartament cu un dormitor, care poate găzdui două-patru persoane. Pentru 1 Mai, cel mai mic preţ este de 750 de lei per apartament, pentru trei nopţi. Turiştii au la dispoziţie 13 apartamente din acest sezon, situate lângă plajă, cu o capacitate de cazare de la două la şase persoane şi dotările necesare unei vacanţe ca în confortul de acasă.

Ce poți face pe Litoral în aprilie, de Paște

Pachetele de Paşte, din perioada 13-17 aprilie, costă de la 1.000 la 1.650 de lei, în funcţie de tipul apartamentului, şi se adresează celor care vor să descopere ori să redescopere litoralul în luna aprilie. "Când te gândeşti la litoralul românesc în luna aprilie, ţi se pare că nu e o destinaţie unde să vrei să ajungi. Nu sunt temperaturile estivale, care îi atrag pe turişti la mare, însă o serie de activităţi, de la relaxarea la malul mării pentru cei care au nevoie de odihnă, la plimbări în zonă, pentru cei care vor o vacanţă activă, sunt atuuri pentru o astfel de alegere. Pot asista la Slujba de Înviere de la Mănăstirea ”Sfânta Maria” din Techirghiol, ori la Biserica ”Sf. Apostoli Petru şi Pavel” din Eforie Nord. Pot face excursii cu barca pe mare ori se pot distra în parcul de aventură din Neptun. Pot vizita Delfinariul din Constanţa, pot face echitaţie la Herghelia din Mangalia, toate acestea, într-o perioadă din an mai puţin aglomerată", a declarat Alexandra Bogatu, fondator Rezident, pentru wall-street.ro.

Care sunt prețurile pe Litoral de 1 Mai

Pentru 1 Mai, pachetele de trei nopţi costă de la 75 de lei pentru un apartament cu un dormitor şi vedere la staţiune, care poate găzdui două-patru persoane, la 1.250 de lei pentru un apartament cu două dormitoare şi vedere la mare, care poate găzdui până la şase persoane.

(Sursa: wall-street.ro)

Citit 4031 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2023 14:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.