Călător în țara mea. Cabana de vânătoare de la Adam

Călător în țara mea. Cabana de vânătoare de la Adam
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Multă vreme am crezut că județul nostru nu prea are multe locuri de distracție liniștită, departe de aglomerație, de manele și de alte "binefaceri" ale civilizației. Şi totuşi... 

Aflată la puțin peste 80 de kilometri în nordul Galaților, cabana Stroiu, aparținând fondului forestier Grivița, este un loc spectaculos de cazare și distracție, situat la marginea unei păduri uriașe, într-o liniște aproape absolută, în care nu se aud decât păsările.

Cabana are pentru cazare cinci camere cu baie proprie, dușuri, încălzire centrală, apă caldă, o sufragerie pentru 20 de persoane, două terase și o bucătărie complet utilată. Pe grătarul din spate se poate frige și o oaie întreagă! Nu există room-service, nici îngrijitoare să curețe după tine, ci doar autogospodărire. La plecare, trebuie să lași toate lucrurile așa cum le-ai găsit.

Costul este de 1.300 de lei pe noapte, și se reduce cu 100 de lei pentru fiecare zi de închiriere în plus, până la maximum trei nopți.

Cabana poate fi închiriată doar la cerere prealabilă, cu programare, de la cantonul Grivița (luați legătura prin Direcția Silvică Galați). De pe drumul Bârladului, la câțiva kilometri nord de Bursucani, se face stânga către Adam, iar de-acolo sunt doar câteva minute de mers cu mașina până la cabană. Ultima porțiune de drum, de la șoseaua asfaltată, este un pic mai dificilă pe vreme umedă.

Citit 3039 ori Ultima modificare Luni, 24 Iunie 2024 23:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro