Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
2 comentarii

* Tămbălău mare pe site-urile de socializare, dar şi pe la televiziuni, pe tema nunţii dintre prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle. Numai că s-au inflamat şi ortodocşii noştri din online, probabil tot dintre aceia care susţin familia tradiţională a lui Dragnea cu Irina. "Chiar dacă a avut loc şi o ceremonie religioasă, aceasta nu schimbă cu nimic lucrurile faţă de un simplu concubinaj, de fapt e un concubinaj oficial, cu "binecuvântarea episcopului". Şi asta datorită faptului că religia anglicană în care se cunună cei doi este eretică, adică în afara Bisericii, unde nu există taine valide. Prin urmare, nici cununia lor nu este validă, iar ei vor trăi ca şi până acum, în păcat, vor avea copii al căror botez nu va fi nici acela valid", a transmis ortodoxia.info.
* Ce să spun, bine că familia regală a avut destulă minte încât să intensifice securitatea, că altfel se trezea regina cu vreun fanatic învârtind trei icoane cu Arsenie Boca pe acolo. Aşa, în semn de protest.

Citit 2721 ori Ultima modificare Marți, 22 Mai 2018 18:21

2 comentarii

 • postat de l.c. Miercuri, 23 Mai 2018 13:32 95.76.17.*** Link la comentariu
  1
  0

  Nu te supăra, tinere reporter, dar ai cam luat-o razna. Indiferent în ce religie eşti botezat - ori nu, fii gentil, rogu-te, şi găseşte alte subiecte de tratat în presă. Deschide uşa vreunui MUZEU, SPITAL, ŞCOALĂ, CĂMIN din oraş - în mod cert, vei găsi subiecte ONORABILE! Nu uita, aceasta nu e presă!

  Raportează
 • postat de MIHAIL Miercuri, 23 Mai 2018 09:42 5.13.235.*** Link la comentariu
  0
  8

  DOAMNE,cat de multi tampiti pe fata PAMANTULUI;cu adevarat,in fata DOMNULUI,conteaza DRAGOSTEA,FRUMUSETEA SUFLETELOR CELOR CE SE HOTARASC SA-SI UNEASCA DESTINELE!!!DEcand bisericii ortodoxe i-a intrat in cap ca este cea dreapta,asistam la tot felul de manifestari penibile ca si cea la care se face referire aici!!!ACEASTA AROGANTA INSTITUTIE CU PESTE UN SECOL IN URMA LA- EXCOMUNICAT PE MARELE PATRIARH AL LITERATURII UNIVERSALE,CONTELE LEV TOLSTOI,SI ACEASTA SPUNE TOT!!!!MARE ESTE GRADINA DOMNULUI,CE MAI!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.